Šok: Ženo ujel v postelji z mamo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
28-letnik iz Anglije je doživel prevaro vseh prevar.
Oglej si celoten članek

The Sun je objavil zgodbo o prevaranem zakoncu, ki ji težko najdete konkurenco. 28-letni Anglež se je nekega dne predčasno vrnil iz službe v dom svojih staršev, kjer sta zaradi prenove stanovanja začasno živela skupaj z ženo. Ko je iz spalnice staršev zaslišal vzdihovanje, je odprl vrata, da bi videl, kaj se dogaja, in med rjuhami zasačil svojo ženo, ki se je med rjuhami mečkala z njegovo mamo. Mladenič je bil tako iz sebe, da je stekel v bližnji bar, a je bil preveč osramočen, da bi se izpovedal prijateljem.

Magazin Ženske so opisale, kako doživljajo orgazem

Ko sta se z ženo pogovorila, mu je le ta priznala, da je biseksualka, a da se dogodek ne bo več ponovil in  naj ničesar ne izda svojemu očetu, saj bi takoj zahteval ločitev. Mladenič mame ne mora več pogledati v oči, dvomi, da bo lahko ženi še kdaj zaupal in se vsakič, ko zapusti dom, sprašuje, kaj se dogaja za njegovim hrbtom. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:43 30. September 2018.

    A.H.F. izkorišča ta portal za opis svojih mokrih sanj. Urednik, skrajni čas je za brco v rit, ker vam ta …

  • 10:24 30. September 2018.

    On nja se pa z njenim fotrom.. la pa še bolš- mamo..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.