Šov Bar: Zato Planet TV še ni odprl vrat bara

Foto: Saša Despot bar show
Kaj bodo tekmovalci začeli delati v baru?
Oglej si celoten članek

Na Planet TV so v torek začeli predvajati novo sezono resničnostnega šova Bar, ki bo letos trajal kar pet mesecev. Vrata dejanskega bara pa bodo odprli šele 11.9., so preko instagrama sporočili s Planet TV-ja.

Kaj bodo do takrat počeli tekmovalci in zakaj so se odoločili za otvoritev na torek? Odgovore je za naš medij sporočila njihova medijska predstavnica.

"Bar ima letos več novosti, ne le življenje v neposredni bližini Bara. Barovce in barovke smo predstavili in v stanovanje vselili v oddajah v živo, prav tako smo predvajali posebno oddajo z najbolj zanimivimi utrinki z avdicij in o pripravi samega bara. Otvoritev Bara za obiskovalce bo v torek, 11. septembra, kar pomeni, da imajo barovci dovolj časa, da se spoznajo, organizirajo, naučijo dela z blagajno, nabavo, avtomati, postrežbo … in pripravijo nepozabno zabavo!“ so nam sporočili s Planeta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.