Špekulirajo o Dončićevem ljubezenskem življenju

"Najprej ga je začel boleti gleženj, sedaj pa ga boli tudi srce," je napisal komentator.
Oglej si celoten članek

Na forumu Reddit je neki uporabnik sprožil debato o ljubezenskem življenju našega košarkarskega asa Luke Dončića. Kot je povedal, je Luka delil dve pesmi, ki govorita o zlomljenem srcu (Game Over - Ubila si del mene in Severina – Kao), na njegovem in tudi na Instagram profilu njegove dolgoletne partnerke, Anamarie Goltes, pa sta izginili prvi črki njunega imena, se pravi, da ni več romantične geste, s katero sta svetu dokazala, da sta par. Kako je bil njun profil videti pred časom, si lahko ogledate tukaj.

Foto: Instagram luka dončić

Vse, kar je navedel, drži. To sicer ni prvič, da se je govorilo, da sta se golobčka razšla. Prve govorice so se pojavile leta 2018, ko sta si za kratek čas prenehala slediti na Instagramu.

Foto: Instagram luka dončić Uporabnike Reddita je vest presenetila. "Ne pozabite, da sta ga Kobejeva in Giannina smrt prizadela. Morda je zaradi poškodbe ogrožena "all star tekma“. Vesolje se je zarotilo proti našemu fantu. Po mestu se vozi zlomljen, brez vodstva, izgubljen. Cuban mora ukrepati,“ je zapisal zaskrbljeni uporabnik foruma, neki drugi komentator pa pravi, da dvomi, da ima Luka zlomljeno srce, saj Anamarii še vedno sledi na Instagramu. In tudi ona njemu …

Anamario, vse bolj uveljavljeno manekenko, ki je med drugim sodelovala tudi z Lisco in Zlatarno Celje, smo zaprosili za komentar, na odgovor še čakamo.

Že poznate najbolj zabaven kanal ta hip?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 13:48 6. Februar 2020.

    K temu, da je Goltesova 'vedno bolj uveljavljena manekenka,' veliko pripomore to, da je v zvezi z Dončičem. Čeprav, a …

  • 12:52 6. Februar 2020.

    Vsaka čast Dončiču!! Vendar pa si mislim,da to dekle ni zanj!! Sicer ne vem kako se lahko počuti človek ko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.