Špela Grošelj pokazala, da se telovadba še kako obrestuje!

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Medtem ko je večina izmed nas zavita do vratu, Špela Grošelj obline nastavlja vročemu soncu.
Oglej si celoten članek

Instagram Špele Grošelj je zadnje tedne ena najbolj vročih stvari na naši estradniški sceni. Pevka namreč objavlja fotografije s sanjskega dopusta na Tajskem, na katerih je večinoma v kopalkah. Kaj na rečemo, vidi se, da je Špelin fant Gregor osebni trener, saj pevka še nikoli ni bila videti tako fit, kljub vitki liniji, pa hvala bogu ni izgubila svojih poželjivih oblin, ki so njen zaščitni znak. 

Magazin Fant Špele Grošelj pristal na vroči masaži, ona takoj v akcijo!

Špela in njen fant sta skočila na nekaj rajskih tajskih plaž, otokov in razglednih točk, uživala v sveži hrani, a prav kmalu se vračata domov, saj menda kar oba čakajo novi televizijski izzivi. Govori se, da se bosta preizkusila v šovu Zvezde plešejo. 

Špela Grošelj Špela Grošelj: Tokrat se je odločila za drugačno pot

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 09:55 28. Januar 2019.

    Ma kaki telovadba, babše naj gre v rudnik delat, na čelo šahta, tam ni nobenega debeluha

  • 08:42 27. Januar 2019.

    Lahko je samo presno salato,gara v fitnesu 24 ur na dan,ampak mati narava ji ni dala tega,za kar bi se …

  • 07:32 27. Januar 2019.

    še dobro da so imeli s sabo ta velik objektiv

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.