Spodrsljaj po rojstvu sina princa Harryja

Foto: epa
Foto: epa
Čeprav so napako hitro popravili, pa spodrsljaj ni ostal neopažen. "Imeli so samo eno nalogo," so se hudovali nekateri.
Oglej si celoten članek

Po tem, ko sta novopečena starša princ Harry in Meghan predstavila malčka svetu, se so na spletni strani britanske kraljeve družine predstavili najmlajšega člana. V zapisu o Archieju Harrisonu Mountbatten-Windsorju so zapisali, da je novorojenček "prvi otrok vojvode in vojvodinje Cambriške", kar seveda ne drži. 

Naziv vojvoda Cambriški nosi princ William, starejši brat princa Harryja, medtem ko je Harry vojvoda Susseški. Napako so kasneje popravili, a ne preden so jo opazili tudi drugi. 

"Nekdo mora povedati Katherine, da je pravkar dobila otroka brez privoljenja," je zaplet komentiral eden od oboževalcev. Drugi je dodal: "Precej huda napaka. Imeli so samo eno nalogo ..." 

Drugi so bili veliko bolj razumevajoči: "Se zgodi, nismo roboti, samo ljudje smo."  

Meghan in harry Meghan in Harry: To pomeni ime njunega sina

meghan žarela! Harry in Meghan pokazala sina

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:32 9. Maj 2019.

    Še dober da je sin, čeprav nikoli se ne ve, če ni to narejeno. Da bi se pa rodila punčka, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.