Sporočila razkrivajo: Igralec sanja o posilstvu in kanibalizmu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Armie Hammer zaradi napadov odstopil od projekta.
Oglej si celoten članek

Armie Hammer se je znašel sredi škandala, potem ko so se po spletu razširila sporočila, ki razkrivajo, da zvezdnik sanja o posilstvu in kanibalizmu. Svojo simpatijo je celo vprašal, ali ji lahko odreže prst na nogi, ki bi ga potem hranil v žepu.

Z žensko naj bi si Hammer dopisoval med letoma 2016 in 2020. "Sem 100-odstotni kanibal. Rad bi te pojedel. Tega še nikoli nisem priznal,“ ji je med drugim še napisal Hammer.

Jessica Ciencin Henriquez, ena od igralčevih nekdanjih deklet, meni, da so sporočila pristna. "Če se sprašujete, ali so njegova sporočila pristna, se raje vprašajte, zakaj živimo v družbi, ki bo prej verjela storilcu kot žrtvi,“ je zapisala na Twitterju in namignila, da Hammerjeva nagnjena skriva „cela vojska“.

34-letnik je s svojimi izjavami o seksu že v preteklosti dvigoval prah. V nekem intervjuju je povedal, da ženske med spolnim aktom rad vleče za lase in jih duši. Ko se je poročil, se je tem spolnim praksam odpovedal. "Ko se poročiš, se tvoja nagnjenja spremenijo. /.../ Žene ne moreš vleči za lase,“ je dejal, pozneje pa razložil, da je pred intervjujem preveč spil.

Hammer je po napadih sklenil, da se umakne od novega projekta Shotgun Wedding z Jennifer Lopez. "Ne bom komentiral teh neumnih obtožb, v luči napadov name pa ne morem brez slabe vesti za štiri mesece zapustiti svojih otrok,“ je povedal.

Hammer se je lani ločil od Elizabeth Chambers, s katero ima dva otroka. Za njegovo ločitev naj bi bilo krivo razmerje s soigralko Lily James.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.