Magazin > VIP
2072 ogledov

Sporočila razkrivajo: Igralec sanja o posilstvu in kanibalizmu

armie hammer Profimedia
Armie Hammer zaradi napadov odstopil od projekta.

Armie Hammer se je znašel sredi škandala, potem ko so se po spletu razširila sporočila, ki razkrivajo, da zvezdnik sanja o posilstvu in kanibalizmu. Svojo simpatijo je celo vprašal, ali ji lahko odreže prst na nogi, ki bi ga potem hranil v žepu.

Z žensko naj bi si Hammer dopisoval med letoma 2016 in 2020. "Sem 100-odstotni kanibal. Rad bi te pojedel. Tega še nikoli nisem priznal,“ ji je med drugim še napisal Hammer.

Jessica Ciencin Henriquez, ena od igralčevih nekdanjih deklet, meni, da so sporočila pristna. "Če se sprašujete, ali so njegova sporočila pristna, se raje vprašajte, zakaj živimo v družbi, ki bo prej verjela storilcu kot žrtvi,“ je zapisala na Twitterju in namignila, da Hammerjeva nagnjena skriva „cela vojska“.

34-letnik je s svojimi izjavami o seksu že v preteklosti dvigoval prah. V nekem intervjuju je povedal, da ženske med spolnim aktom rad vleče za lase in jih duši. Ko se je poročil, se je tem spolnim praksam odpovedal. "Ko se poročiš, se tvoja nagnjenja spremenijo. /.../ Žene ne moreš vleči za lase,“ je dejal, pozneje pa razložil, da je pred intervjujem preveč spil.

Hammer je po napadih sklenil, da se umakne od novega projekta Shotgun Wedding z Jennifer Lopez. "Ne bom komentiral teh neumnih obtožb, v luči napadov name pa ne morem brez slabe vesti za štiri mesece zapustiti svojih otrok,“ je povedal.

Hammer se je lani ločil od Elizabeth Chambers, s katero ima dva otroka. Za njegovo ločitev naj bi bilo krivo razmerje s soigralko Lily James.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.