Spregovorila hčerka pokojne medicinske sestre

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Hčerka Jacinthe Saldanha je na družabnem omrežju napisala, da svojo mamo pogreša.
Oglej si celoten članek

"Mami, pogrešam te. Mami, rada te imam,“ je na Facebooku zapisala 14-letna Lisha Saldanha, hčerka medicinske sestre, ki si je zaradi šale avstralskih radijskih voditeljev vzela življenje.

47-letna Saldanha je samomor storila v petek, le dva dni po tem, ko sta jo Michael Christian in Mel Greig prepričala, da sta princ Charles in kraljica Elizabeta II. V dobri veri je njun klic prevezala na oddelek, na katerem je ležala Kate, ki je trpela za hudo nosečniško slabostjo.

Saldanha je za sabo pustila dva otroka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 15:36 13. December 2012.

    tako, kot so odstranili diano, ker je imela razmerje z muslimanom, in otrok, musliman, ni smel biti polbrat od charlesovih …

  • 10:18 10. December 2012.

    Kakšne psihične težave ??!!!???<br /><br />Ljudje, ali ste res tako primitivni????<br /><br />BILA JE ODSTRANJENA TAKO, KOT PRINCESA DIANA!!!!

  • 09:41 10. December 2012.

    To je dokaz, kam pripelje človeška brezglavost in<br />l akomnost po imenu. Res pa je, da je to izredno zanimiva …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.