Sredi belega dneva znani Slovenec skočil v Ljubljanico

Obiskovalci starega mestnega jedra so bili lahko v soboto priča izredno čudnemu dogodku. Mladenič se je namreč slekel in ‘’meni nič, tebi nič’’ skočil v Ljubljanico…
Oglej si celoten članek

Vseeno pa je imel svoj razlog. Mladenič je bil namreč Bor Zagoričnik, tekmovalec šova Joonglaa Star, ki ga je pod svoje okrilje vzel Coolfotr.

Šlo je namreč za snemanje 4. epizode priljubljenega šova. Tekmovalci so snemali videospote za svoje pesmi, ta bivši akrobat, o katerem smo že pisali, pa je svoje sposobnosti dokazal s skokom v Ljubljanico, ki ima po podatkih merilne postaje na Vrhniki pičlih 14 stopinj.

Magazin Mladi slovenski zvezdnik: "Počutil sem se kot prazna vrečka"

Svoj podvig je delil tudi s svojimi sledilci na družbeni platformi Instagram, kjer si lahko v tretji sliki ogledate tudi video. Ob tem je zapisal: ”Na prvi sliki zgleda, kot da bom padel v vodo, v zadnji pa tut.”

Posnetke njegovega junaštva je bela ekipa uporabila tudi v svojem videospotu, ki je požel veliko odobravanja gostujočih ocenjevalcev - Roka in Aneja Piletiča iz BQL, ki sta pohvalila tudi njegove pevske sposobnosti, njegovi ekipi pa kot oceno podelila čisto desteko.

IG: Bor Zagoričnik Kako je izpadel njihov videospot in kakšne videospote sta posneli drugi dve ekipi si hitro oglejte na Joonglinem Youtube kanalu! Na koncu posnetka vas namreč čakajo tudi smešni blooperji - neuspeli posnetki s snemanja. Zabava zagotovljena!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 00:17 13. September 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • 22:32 12. September 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj …

  • 09:47 12. September 2020.

    Pizda pa kje najdete tele "znane" Slovence??Tale je ravno tko znan,kot Jahačkov Tonček iz Dolnje Potrebuševine!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.