Magazin > Joonglaa
12685 ogledov

Sredi belega dneva znani Slovenec skočil v Ljubljanico

IG: Bor Zagoričnik
Obiskovalci starega mestnega jedra so bili lahko v soboto priča izredno čudnemu dogodku. Mladenič se je namreč slekel in ‘’meni nič, tebi nič’’ skočil v Ljubljanico…

Vseeno pa je imel svoj razlog. Mladenič je bil namreč Bor Zagoričnik, tekmovalec šova Joonglaa Star, ki ga je pod svoje okrilje vzel Coolfotr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To je Bor. Bor vsako sekundo svojega prostega časa porabi za ustvarjanje glasbe, v kateri malo repa in malo poje, kdaj pa se odloči da iz naključnih zvokov naredi tehno. Rad nasmeji ljudi okoli sebe, pa tudi če sam sebi naredi popolno blamažo. Na platformo Youtube je začel objavljati smešne videe že leta 2011. Kasnjeje je začel objavljati akrobatiko in raziskovanje zapuščenih krajev. Po zlomu noge pa sta Boru ostala le še smeh in glasba. Živi se le enkrat, česar se Bor zaveda, zato uživa v vsakem trenutku in se ne ozira na ostale. 🌟👏🏻 Je Bor tvoj favorit? ☺️🥳 Povej nam v komentarjih! #joonglaastar #pustipecat #postanizvezda

A post shared by Joonglaa (@joonglaa) on

Šlo je namreč za snemanje 4. epizode priljubljenega šova. Tekmovalci so snemali videospote za svoje pesmi, ta bivši akrobat, o katerem smo že pisali, pa je svoje sposobnosti dokazal s skokom v Ljubljanico, ki ima po podatkih merilne postaje na Vrhniki pičlih 14 stopinj.

IG: Bor Zagoričnik Magazin Mladi slovenski zvezdnik: "Počutil sem se kot prazna vrečka"

Svoj podvig je delil tudi s svojimi sledilci na družbeni platformi Instagram, kjer si lahko v tretji sliki ogledate tudi video. Ob tem je zapisal: ”Na prvi sliki zgleda, kot da bom padel v vodo, v zadnji pa tut.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na prvi sliki zgleda kot da bom padu v vodo, v zadnji pa tut 🤷‍♂️ @amaj_semanic je slikou

A post shared by Bor | CNYK 🎵 (@borzagoricnik) on

Posnetke njegovega junaštva je bela ekipa uporabila tudi v svojem videospotu, ki je požel veliko odobravanja gostujočih ocenjevalcev - Roka in Aneja Piletiča iz BQL, ki sta pohvalila tudi njegove pevske sposobnosti, njegovi ekipi pa kot oceno podelila čisto desteko.

IG: Bor Zagoričnik | Avtor:
Kako je izpadel njihov videospot in kakšne videospote sta posneli drugi dve ekipi si hitro oglejte na Joonglinem Youtube kanalu! Na koncu posnetka vas namreč čakajo tudi smešni blooperji - neuspeli posnetki s snemanja. Zabava zagotovljena!

 
Komentarjev 5
 • Avatar Dantalessa
  Dantalessa 00:17 13.september 2020.

  Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

 • hahoho7146 22:32 12.september 2020.

  Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. netprofit10.com

 • Avatar JazenJašna
  JazenJašna 09:47 12.september 2020.

  Pizda pa kje najdete tele "znane" Slovence??Tale je ravno tko znan,kot Jahačkov Tonček iz Dolnje Potrebuševine!