Srhljiva zadnja objava Matthewa Perryja

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pred enim tednom objavil fotografijo iz masažne kadi, kjer je v soboto umrl.
Oglej si celoten članek

V soboto je igralca Matthewa Perryja neodzivnega našel njegov asistent, le nekaj ur po tem, ko je končal 2-urno partijo Pickleballa. Viri pravijo, da so ga našli v masažni kadi, na prizorišču pa niso našli znakov nasilja ali mamil. Po prvih informacijah je igralec doživel srčni zastoj.

Matthew je bil znan po tem, da je užival v namakanju v masažni kadi. Pred samo 6 dnevi je objavil nočni posnetek iz masažne kadi in pripisal: "Oh, topla voda, ki se vrti naokoli, poskrbi, da se počutiš dobro. Jaz sem Mattman." To je bila njegova zadnja Instagram objava, ki ima po sobotnih dogodkih grozljiv priokus. 

Foto To naj bi bil razlog za smrt Perryja, na kraj takoj prišli starši

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 23:44 29. Oktober 2023.

    Voda je pogosto usodna za ljudi s slabim srcem!

  • 23:43 29. Oktober 2023.

    Drugo razredni igralec!

  • 19:02 29. Oktober 2023.

    Značilna smrt za odvisne od alkohola: starost +- 50 let, oslabljeno srce od pijače..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.