Magazin > VIP
140341 ogledov

To naj bi bil razlog za smrt Perryja, na kraj takoj prišli starši

Matthew Perry
1/10
Profimedia
Policija, detektivi, sorodniki ... Paparaci ujeli dogajanje po smrti Matthewa Perryja.

Sinoči so pred hišo pokojnega igralca paparaci ujeli užaloščene starše, očeta Johna, mamo Suzanne in igralčevega očima. Hišo so zavarovali policisti, na kraj dogajanja so prišli tudi detektivi. Po najnovejših informacijah naj bi Matthew Perry na svojem domu v Pacific Palisades umrl zaradi utopitve. Star je bil 54 let. Brez znakov življenja ga je v masažni kadi našel njegov asistent, ki je takoj poklical pomoč. 

Svetovno slavo je Perry dosegel z vlogo enega od šestih prijateljev iz istoimenske serije, ki so jo na NBC predvajali med letoma 1994 in 2004 in je še danes ena najbolj slavnih serij vseh časov. Upodobil je sarkastičnega Chandlerja Binga, lik, ki je veljal za najbolj humornega od šesterice. Leta 2002 je bil za vlogo Chandlerja nominiran za nagrado emmy. 

Perry je bil znan po svojem boju proti raznovrstnim odvisnostim, od tablet do alkohola. Večkrat se je tudi zdravil. Na njegovem domu sicer niso našli prepovedanih drog, vendar so nove informacije razkrile, da so v hiši našli številna zdravila, kot poroča TMZ. Oblasti so v hiši našle antidepresive, zdravila proti anksioznosti in zdravilo za KOPB. KOPB je okrajšava za kronično obstruktivno pljučno bolezen - to zdravilo pogosto uporabljajo bolniki, ki imajo emfizem ali kronični bronhitis. Matthew je bil celo življenje kadilec. Okrožni mrliški oglednik bo opravil toksikološki pregled, a da bi ugotovil, ali so bila v Perryjevem sistemu kakšna zdravila, lahko traja več mesecev.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Kmodri 20:09 30.oktober 2023.

    Briga nas!

  • Pierre 18:32 29.oktober 2023.

    Napišite resnico - ugonobila ga je pijača!!!!

  • Avatar lopov
    lopov 11:05 29.oktober 2023.

    kokain za večdnevno budnost noč in dan.. in enerijski napitki ter hrana.. zahtevajo žrtve

Sorodne novice