Šport
215 ogledov

''Kopijeva poroka 14 ur pijanih Slovencev''

Anže Kopitar portreti slovenskih olimpijcev Soči 2014 Anže Petkovšek
Najboljši slovenski hokejist Anže Kopitar je dober prijatelj ameriškega igralca Matthewa Perryja, ki je v oddaji Jimmyja Kimmela obujal spomine na poroko zvezdnika Los Angeles Kings.

Matthew Perry, bolj znan kot eden od glavni junakov serije Prijatelji, v kateri je upodobil Chandlerja, je velik oboževalec hokeja, ki je na vsak način želel spoznati našega zvezdnika v ligi NHL.

''Prijateljujem z Anžetom Kopitarjem, najboljši strelcem Los Angeles Kings, in občasno mu pošljem sms sporočilo. Obupano sem si želel postati njegov prijatelj. Prihaja iz Slovenije, ki je od ZDA oddaljena približno toliko kot Luna. Udeležil sem se njegove poroke. Poletel sem v Slovenijo, samo da bi postala prijatelja,'' je povedal Američan in dodal: ''Poroka je bila zanimiva. Zelo so tradicionalni. Trajala je približno 14 ur. Toliko časa so me obkrožali pijani Slovenci, med katerimi so le redki govorili angleško.''

Perry je med pogovorom razkril, da ima posebno prepustnico, s katero lahko svoj avto parkira na istem parkirišču kot zvezdniki LA Kings. S Kopitarjem se zelo dobro razumeta, moti ga le, da mu slovenski hokejist med tekmo noče pomahati. ''Dobesedeno sem ga prosil, če bi mi pomahal med tekmo. Odvrnil je 'ne, tega ne bom naredil','' je povedal Perry.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 10:54 02.april 2015.

    Če že komentirate potem povejte vse do kraja . Povedal je , da je v SLO ostal 6 dni , prišel je pa samo na poroko in pa dvig Stenleya . Vse je povedal v šali in iz kompletnega pogovora ...prikaži več , je vse zelo pozitivno , tale zastonj reklama za SLO je pa vredna 1-2miljona $