Magazin > VIP
7551 ogledov

Matthew Perry: Po sramoti z 19-letnico ob zaročenko

Molly Hurwitz, matthew perry Profimedia
Matthew Perry in Molly Hurwitz sta se razšla.
"Odločil sem se, da se zaročim. Sem namreč v zvezi z najbolj čudovito žensko na tem planetu,“ je novembra lani vzhičeno povedal zvezdnik serije Prijatelji, Matthew Perry.

A ljubezenske sreče je žal že konec. Par se je razšel. "Včasih se stvari ne izidejo. Molly želim vse najlepše,“ je povedal 51-letni igralec, ki je 29-letno Molly spoznal leta 2018.

Za kratek čas sta se sicer razšla že v začetku maja. Zakaj, javno nista razložila, a viri pravijo, da so bile zvezdnikove duševne težave za lepotico prevelik zalogaj.
matthew perry Magazin Matthew Perry: Promocijski video šokiral oboževalce serije Prijatelji
Tokrat je za konec verjetno kriva 19-letna Kate, ki je zvezdnika javno osramotila, ko je svetu razkrila, da jo je igralec všečkal na aplikaciji za zmenkarije. Poleg tega je objavila njun video pogovor.

"Veliko ljudi pravi, da tega ne bi smela objaviti. Zaradi tega sem se počutila slabo, hkrati  pa bi se morali ljudje zavedati, da se veliko moških iz Hollywooda pogovarja z mladimi dekleti,“ se je kritik branila Kate in dodala, da Matta ni motilo, da je istih let kot njen oče. "Nenavadno se je bilo pogovarjati z moškim, ki je istih let kot moj oče. Čuden občutek, še zlasti zato, ker je vedel, koliko sem stara.“

Komentarjev 1
  • Avatar crusader666
    crusader666 09:00 04.junij 2021.

    In tega klošarja je po Sloveniji vlačil Anže Kopitar?