Magazin > VIP
16732 ogledov

Prva fotografija po šestih mesecih: Novi posnetek zvezdnika Prijateljev šokanten

prva sezona Prijatelji Profimedias
Kako hudo je z njim?

Paparaci so pred nekaj dnevi na ulici v Los Angelesu ujeli igralca Matthewa Perryja, znanega predvsem po vlogi Chandlerja v seriji Prijatelji. Kot piše Mirror, je to prva zvezdnikova fotografija v zadnjih šestih mesecih.


Sivi lasje, neobrit, neurejen … Mnoge novi posnetek igralca skrbi. 

Marca je Perry objavil dve svoji fotografiji, na katerih je bil videti mnogo bolje kot sedaj. Kaj se je zgodilo? Je Perry spet zapadel v odvisnost? The Sun je pisal, da igralec karanteno preživlja s prijatelji, ki so se tako kot on zdravili od odvisnosti in veljajo za ozdravljene. Oni naj bi bili tisti, ki so mu po večletni odvisnosti pomagali, da v težkih trenutkih ni spet posegel po škodljivih snoveh.

Perry svojih težav nikoli ni skrival. Te so se začele že v devetdesetih, ko je bil na vrhuncu slave. Po nesreči na smučišču je postal odvisen od tablet, v tem času pa se je večkrat zdravil tudi zaradi alkoholizma in odvisnosti od drog.

Igralčevi oboževalci so se nazadnje zanj zbali pred dvema letoma, ko je moral na nujno operacijo na črevesju. Februarja lani pa je čivknil, da so ga vrgli s terapije.

Če je Perry spet zapadel v začarani krog odvisnosti, bi bila lahko vrnitev Prijateljev na male zaslone v nevarnosti. Snemanja so trenutno zaradi virusa sicer ustavljena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice