Magazin > VIP
154 ogledov

Sta Courtney Cox in Matthew Perry par?

prva sezona Prijatelji Profimedias
Splet so preplavila namigovanja, da je med nekdanjima soigralcema priljubljene serije Prijatelji, Courtney Cox in Matthewom Perryem, vzniknila sveža romanca.

Vse se je začelo s fotografijo priljubljenih igralcev, ko sedita v restavraciji, ki jo je njuna oboževalka objavila na Twitterju in ob njej pripisala: "Matthew gleda Courtney na enak način kot Chandler gleda Monico in ne vem kaj naj naredim.“ 

Ali Monica in Chandler obstajata tudi v resničnem življenju?

Coxova (51) in Perry (46) sta bila soigralca v seriji Prijatelji kar celo dekado, in sicer vse od 1994 do 2004. Oboževalci serije so bili ob novici o možnosti, da lahko Monica in Chandler obstajata tudi v resničnem življenju, resnično vznemirjeni in navdušeni.

Govorice o njuni romanci so se pojavile mesec po tem, ko je Courteney odpovedala zaroko z glasbenikom in producentom irskih korenin, sicer članom glasbene skupine Snow Patrol, Johnnyem McDaidom (39). Prav tako naj bi bil trenutno samski tudi sangvinični Matthew, ki se je leta 2012 razšel z igralko Lizzy Caplan (33). A po zaključku tujih medijev, naj bi nekdanja Prijatelja ostala zgolj in samo to tudi v prihodnosti ...

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.