Magazin > VIP
4440 ogledov

Matthew Perry zares ni videti dobro

matthew perry
1/7
Zanemarjen. Igralec je nekoč veljal za enega najbolj privlačnih obrazov Hollywooda.

Matthew Perry se je odzval na poročila, da je bil na ulici Los Angelesa videti zanemarjeno. “Zjutraj bom šel na manikuro,” je obljubil na Twitterju, po tem, ko so se po spletu razširili posnetki njegovih dolgih nohtov in umazane majice.

Nekatere oboževalce je verjetno zaskrbelo za Mattovo zdravje. Igralec je namreč pred leti priznal, da je imel hude težave z alkoholom in opiati, zbolel pa je tudi za depresijo.

Odvisnosti so se začele že v času, ko je snemal Prijatelje. Pravi, da se treh let svojega življenja sploh ne spominja, piše Heart.co.uk. “Mislim, da sem to dobro skrival, a veste, na koncu so ljudje vse vedeli,” je še izjavil in dodal, da svojih fotografij iz tistih časov ne more videti. “To je strašljivo videti. Bil sem bolan.”
 
Perry je bil sicer resno bolan tudi lasnega avgusta, ko je v bolnišnici po operaciji zaradi perforacije črevesja preživel tri mesece.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.