Magazin > VIP
21 ogledov

Perry priznal: prijatelje snemal pijan

Matthew Perry FameFlynet
Čeprav je od zadnje sezone priljubljene serije Prijatelji minilo že devet let, je Matthew Perry šele zdaj priznal, da je Chandlerja velikokrat upodabljal pijan.

Matthew Perry, ki ga še zdaj mnogi poznajo kot Chandlerja Binga, je priznal, da so bili dnevi na snemanju, ko se ni mogel počutiti slabše. Vse skupaj je bila posledica hudega žuranja večer prej in utapljanja v alkoholu. Pred časom je sicer priznal, da se je takrat tudi drogiral, vendar nikoli ne med delom, je povedal za revijo People. Priznal pa je, da je imel velikokrat groznega mačka. "Sčasoma je bilo tako hudo, da tega nisem več mogel skrivati in so vsi vedeli," je dodal.

Za omenjeno revijo je 43-letni igralec spregovoril še o zdravljenju odvisnosti od alkohola in protibolečinskih tablet, ter povedal, da je imel v življenju zelo veliko vzponov in padcev. "Ljudem se je najbrž zdelo, da imam vse, a bil sem zelo osamljen, saj sem trpel zaradi alkohola."

Življenje je na prave tire spravil šele s pomočjo strokovnjaka za odvisnost, Ricka Hightowerja, ki mu je pomagal pri zdravljenju. Sicer pa je Perry danes aktiven član skupnosti anonimnih alkoholikov, svojo luksuzno vilo na Malibuju pa je spremenil v tranzicijski dom, kamor se bivši odvisniki lahko zatečejo po zdravljenju in pred vrnitvijo v resnični svet.

Komentarjev 1
  • spenjac 22:33 03.julij 2013.

    hahaha tranzicijski dom? a sem gredo slovenski tranzicijski tajkuni? mogoče pa gre za slab prevod v nekaj čemur bi slovenci rekli prehodni dom.