Suzana toži zavarovalnico

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Suzana Jakšič pravico na sodišču išče že od leta 2010.
Oglej si celoten članek

Suzana Jakšič se na Okrajnem sodišču v Kopru bori za odškodnino v višini 4.460 evrov. "To je stara zadeva, iz leta 2010, ko se je vame zaletel tovornjak. Tožim jih za stroške, ki so nastali ob udarcu, in posttravmatske stroške, ki sem jih imela, ker sem se bolj kot poškodovala ustrašila. Udarec sicer ni bil tako hud, poškodovala sem si vrat, a ko je proti meni drvel tovornjak, sem se zelo ustrašila," nam je o pravdnem postopku zaupala Suzana.

Suzana od Zavarovalnice Triglav zahteva 4.460 evrov odškodnine. "Nenehno iščejo neke nove dokaze, s tem se ukvarja moj odvetnik. Za zdaj je v redu, stroške, ki so nastali na avtu, so mi povrnili, če bo še kaj za zdravljenje, pa bomo videli. To se zdaj vleče že štiri leta, katastrofa. Res smešno, kako delajo ti sodni mlini. Nesmiselno je, da se moraš spominjati, kaj si takrat rekel," je dodala nad sodnim sistemom razočarana Suzana.

Vprašanje glede Suzaninega primera smo naslovili tudi na Zavarovalnoco Triglav, kjer so nam odgovorili: "Glede na zakon o zavarovalništvu, ki nalaga zaupnost podatkov o zavarovalcih in zavarovancih ter zavarovalnih razmerjih, zavarovalnica konkretnih podatkov primera ne sme in ne more razkrivati."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 02:27 12. December 2013.

    zaradi takih ki so se prestrašili in za strah tožijo zavarovalnice MI PLAČUJEMO VISOKE ZNESKE ZAVAROVANJA! Kaj pa če se …

  • 13:24 10. December 2013.

    odkar je to časopis :)

  • 12:35 10. December 2013.

    ja, naša velika zvezda se je preselila v hotel......buhahaha.....tudi jaz dobim prebavne motnje....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.