Magazin > VIP
108 ogledov

Suzana toži zavarovalnico

Suzana Jakšič Planet TV
Suzana Jakšič pravico na sodišču išče že od leta 2010.

Suzana Jakšič se na Okrajnem sodišču v Kopru bori za odškodnino v višini 4.460 evrov. "To je stara zadeva, iz leta 2010, ko se je vame zaletel tovornjak. Tožim jih za stroške, ki so nastali ob udarcu, in posttravmatske stroške, ki sem jih imela, ker sem se bolj kot poškodovala ustrašila. Udarec sicer ni bil tako hud, poškodovala sem si vrat, a ko je proti meni drvel tovornjak, sem se zelo ustrašila," nam je o pravdnem postopku zaupala Suzana.

Suzana od Zavarovalnice Triglav zahteva 4.460 evrov odškodnine. "Nenehno iščejo neke nove dokaze, s tem se ukvarja moj odvetnik. Za zdaj je v redu, stroške, ki so nastali na avtu, so mi povrnili, če bo še kaj za zdravljenje, pa bomo videli. To se zdaj vleče že štiri leta, katastrofa. Res smešno, kako delajo ti sodni mlini. Nesmiselno je, da se moraš spominjati, kaj si takrat rekel," je dodala nad sodnim sistemom razočarana Suzana.

Vprašanje glede Suzaninega primera smo naslovili tudi na Zavarovalnoco Triglav, kjer so nam odgovorili: "Glede na zakon o zavarovalništvu, ki nalaga zaupnost podatkov o zavarovalcih in zavarovancih ter zavarovalnih razmerjih, zavarovalnica konkretnih podatkov primera ne sme in ne more razkrivati."

Komentarjev 10
  • sintesi 02:27 12.december 2013.

    zaradi takih ki so se prestrašili in za strah tožijo zavarovalnice MI PLAČUJEMO VISOKE ZNESKE ZAVAROVANJA! Kaj pa če se ne bi zaletela, a pol bi pa brez da se je nesreča zgodila tožila zavarovalnico, ker se je usrala ko ...prikaži več se je za las izognila nesreči. Dobila je odškodnino za poškodbo in pika......Pove naj kakšen avto vozi pa ji bom jaz pokazal kaj je to strah brez odškodnine

  • Marko Slovenia 13:24 10.december 2013.

    odkar je to časopis :)

  • patron 12:35 10.december 2013.

    ja, naša velika zvezda se je preselila v hotel......buhahaha.....tudi jaz dobim prebavne motnje....