Švab objavil poročni fotografiji, poglejte njegovo lepo nevesto!

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Harmonikar narodnozabavne skupine Modrijani je v soboto obljubil večno zvestobo Petri Mesarič, s katero imata dva otroka.
Oglej si celoten članek

Kot smo poročali, je bila ta sobota za člane skupine Modrijani, še zlasti pa za Roka Švaba, poseben dan. Harmonikar je namreč večno zvestobo obljubil mami svojih dveh otrok, Petri Mesarič. Par je sedaj objavil še dve novi poročni fotografiji, ki sta bili posneti na gradu. 

Sreča paru že leta sije iz oči ... "Rok je zlat partner in ati! Med moškimi ne poznam takšnega, ki bi tako rad bil vsako minuto ob svojih najbližjih. Ničesar mu ni problem in je izredno pozoren, odgovoren in zelo zelo rad doma. Rok je partner in ati v pravem pomenu in se zaveda obeh vlog. Zgled je lahko marsikateremu moškemu v današnjem času!" je Petra pred rojstvom hčerke zaupala reviji Lady.

Blaž Švab, Rokov bratranec, pa je nam pred kratkim razkril, da so vsi Modrijani svoje izbranke spoznali na nastopih. Več nam je povedal tudi o življenju s svojo srčno damo.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.