Magazin > VIP
69659 ogledov

Blaž Švab napovedal poroko in razkril, kje je spoznal svojo srčno izbranko

blaž švab Žurnal24 main
Povedal, kdaj jo bo predstavil javnosti.

Ob uspehu novega singla pevke Martine Švab, so se pojavila tudi namigovanja, da je prav Martina srčna izbranka priljubljenega Modrijana Blaža Švaba. Vendar temu ni tako, Martina je namreč le Blaževa svakinja in je poročena z njegovim mlajšim bratom. Tako še vedno ostaja skrivnost, kdo je Blaževa izbranka, s katero sta se leta 2020 razveselila rojstva sina. 

Blaž je za zurnal24.si povedal, da jo bo javnosti predstavil, ko se bosta poročila. "Seveda bo poroka, a trenutno imam polne roke dela. Smo se pa skupaj preselili v Ljubljano, pod Šmarno goro, da ne izgubljam časa z vožnjami in da čim več časa lahko preživimo skupaj. V Ljubljani sem sicer že živel kot študent in jo imam rad, a ostajam Štajerc," je povedal in razkril, da je tako kot vsi Modrijani, tudi on svojo drago spoznal na enem izmed svojih koncertov. 

"Ne hodimo ven, ker imamo povečini špile, smo pa zato vsi Modrijani svoje izbranke spoznali ravno na špilih. Tudi veliko ostalih parov se spozna na naših koncertih in lepo je iz odra opazovati zaljubljene ljudi, ki se imajo lepo. Marsikdo se je spoznal na naših šplih in si nas tako želi tudi na svoji poroki. Takim željam sicer ustrežemo, a nas morajo ljudje rezervirati tudi dve ali tri leta vnaprej. Trenutno smo zasedeni do leta 2024," še dodaja Švab. 

Komentarjev 4
  • nada4 23:02 01.oktober 2022.

    Joj ljudje kok ste grdi. Žlehnobe in zavist nima meja. To je po načelu: če men ne gre dobr, zakaj bi šlo drugemu. Niso vsi LGBT in ločeni in ni vse le črno. Poročena sem že zelo dolgo. V tem ...prikaži več času se je zgodilo veliko dobrega in slabega. Bili so vzponi in padci. Iz vsega pridobimo izkušnje in se učimo do konca življenja. Ja, ni se samo med in mleko.

  • Avatar bobnar53
    bobnar53 09:49 29.september 2022.

    Spoznal jo je, ko je bla še desc na LGBT paradi ponosa v Ljubljani, sej glede na to, kako se obnaša ni druzga, kot navaden toplovodar!

  • radovednica 08:04 29.september 2022.

    Glede na njegovo gobezdavost, bi lahko to "verjetno oh in ah" žensko pokazal, predstavil. Saj je vendar, po vaše "mega estradnik" in bi morala biti nekaj posebnega. Ker pa to zelo verjetno ni, se je sramuje in jo skriva. Zelo ...prikaži več verjetno je neka "občinska" baba.

Sorodne novice