Magazin > VIP
67653 ogledov

Zvezda Gorskega zdravnika stopila pred oltar, nevesta je prečudovita

gorski zdravnik POP TV
Ronja Forcher, znana iz priljubljene nadaljevanke Gorski zdravnik, je stopila pred oltar.

Ronja Forcher, ki je v tudi med slovenskimi gledalci priljubljeni nadaljevanki igrala hčerko doktorja Martina, je s svojim partnerjem Felixom Brieglom stopila pred oltar. Na manjši slovesnosti v ožjem družinskem krogu se je igralski par poročil v domači Avstriji.

Poleti 2020 sta se Ronja Forcher in igralec Felix Briegel zaročila, a je njuno sanjsko poroko preprečila pandemija korone. Zdaj je končno napočil čas in par se je brez medijske navzočnosti poročil 20. avgusta na domačem Tirolskem. Pevka in igralka je zdaj s svojimi 135.000 sledilci na Instagramu delila prve posnetke svojega velikega dne ter ob njih zapisala: "Ker z mano skačeš v neznano in mi daješ zalet. Ker je s teboj vsak dan lahkoten. Ker si moj dom, kjerkoli sva. Ker v tvojem objemu svet utihne in jaz sem ob tebi vedno varna. Zato in še zaradi tisoč drugih razlogov, sem rada tvoja žena!"

Za Bild je Ronja še povedala: "Minulo soboto sva se s Felixom poročila v ožjem družinskem krogu v najini domovini Tirolski. To je bil verjetno najlepši in najbolj ljubeč dan v najinem življenju in še vedno ne moreva verjeti. Ampak za zdaj lahko z eno besedo rečeva le - hvala." Po poroki je Forcher tudi zaplesala s svojo "babico Heidi".

Komentarjev 3