Magazin > VIP
14100 ogledov

Babica trinajstih vnukov se bo poročila s 47 let mlajšim!

Babica instagram
Zanju je bila usodna uporaba aplikacije.

74-letna Kathi Jenkins in 27-letni Devaughn Aubrey sta se spoznala preko aplikacije za zmenke. Par iz ZDA, ki ju loči 47 let, je odločen svetu pokazati, kako močna je njuna ljubezen, zato sta se zaročila. 

"Spoznala sva se prek spleta in nihče od naju ni želel resne zveze. Naletel sem na njeno sliko, bila je slika njenih prsi. Prebral sem njen profil in ji poslal sporočilo v upanju, da bom dobil odgovor. Ker je bila ravno takrat na spletu, se je odzvala," je dejal Devaughn. "Prosil sem jo za številko, dala mi jo je, potem pa sva se še malo pogovarjala," je še dodal.

Par se je štiri mesece pogovarjal le po telefonu, ker je Kathi živela dve uri stran od Devaughna. Ko sta se dogovorila za zmenek, je babica Devaughnu povedala, da ga že čaka v postelji. Spomnil se je, da je "res sladko in dobro dišala" in dodal: "Na sebi je imela svilnato temno rdečo bluzo in nič drugega." Ko sva se končno videla v živo, je bilo prvo, kar je rekla: "Majhen si, manjši, kot sem si mislila," je povedal še Devaughn. "Ni bila jezna, mislila je, da sem čeden in nekaj tednov po tem sva se srečala v hotelski sobi in se videvala vsak teden," je dodal.

Uradno sta postala par kmalu zatem, ko ga je Kathi povabila k sebi za zahvalni dan. Kathi se ni nikoli poročila, ima pa štiri otroke, 13 vnukov, 36 pravnukov in prapravnukov iz preteklih dolgoletnih zvez.

Devaughn nima otrok, a se je pri 24-tih poročil ter ločil malo pred tem, ko je spoznal Kathi. Pravi, da nobena njegova dosedanja zveza ni bila taka ter da je Kathi popolna zanj, saj se nikoli ne prepirata.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.