Magazin > VIP
969 ogledov

Rita Ora na skrivaj v zakonski jarem

Rita Ora instagram
Zasebnemu obredu naj bi kmalu sledila tudi bučna zabava.

The Sun je poročal, da sta se 31-letna britanska glasbenica Rita Ora in 46-letni novozelandski režiser Taika Waititi poročila konec tedna na majhni zasebni slovesnosti v Londonu.

"To je bila res intimna in izjemna slovesnost za vse zbrane," je vir povedal za Sun. "Njuni najbližji lahko vidijo, kako noro sta zaljubljena. Kljub temu, da sta vajena pozornosti, je Rita odločena, da bo razmerje ostalo zasebno ter ni želela vzbujati velike pozornosti s poroko," je povedal vir in dodal, da vseeno načrtujeta veliko slavje v stilu šovbiznisa, da proslavita svojo zvezo, ko bo čas za to, saj imata trenutno oba polne roke dela.

Govorice so se razširile po tem, ko je Orina sestra Elena Ora na Instagramu objavila sliko, na kateri je videti, čeprav je roko delno prikrival napis, da ima režiser Taika Waititi na roki zlat prstan. Tudi Rito so opazili v objavah, kjer je imela na sebi veliko nakita, največ pozornosti pa je vzbudil ravno zlat prstan, ki se je ujemal z režiserjevim.

Taika Waititi je bil pred tem poročen z novozelandsko producentko Chelsea Winstanley, s katero sta se ločila leta 2018, skupaj pa imata 2 hčerki: Te Hinekahu, 10, ter Matewo Kiritapu, 6. Tudi Rita Ora je pred tem ujela nekaj znanih imen: Bruno Mars je bil njena ljubezen na prvi pogled. Kasneje je bila dva meseca v razmerju z Robom Kardashianom, pa tudi z Andrewem Garfieldom ter Travisom Bakerjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice