Magazin > VIP
3922 ogledov

Še en kiks za princa Harryja: Striptizeta prodaja njegove spodnjice

Princ Harry Instagram
Upamo, da ji je vsaj oprala …

e še spomnite znamenitega pohoda princa Harryja po Las Vegasu iz leta 2012? Takrat so njegove gole fotografije zaokrožile splet, ko se je v vip sobi zabaval med partijo biljarda, ki ga je družba začinila tako, da so poraženci mogli odložiti oblačila. Kot je znano, Harry tisto noč v biljardu ni ravno blestel, je pa vsekakor zablestelo njegovo golo telo.

Iz te kalvarije pa se bo desetletje po dogodku vseeno izcimilo nekaj dobrega. Nekdanja striptizeta Carrie Royale (na fotografiji) namreč trdi, da ji je tistega večera princ za spomin pustil svoje črne spodnjice. Ker je danes Harry daleč od zabavnega princa, kakršen je nekoč bil, se je odločila "spominček" prodati na dobrodelni dražbi, ki se bo zgodila 11. avgusta v lasvegaškem Hustler Clubu. 

Organizatorji pravijo, da naj bi neki drugi klub za Harryjeve spodnjice ponudil kar četrt milijona ameriških dolarjev, kot tudi podjetje SpaceX Elona Muska, ki naj bi prinčeve spodnjice poslalo v vesolje. 

Princ Harry | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice