Magazin > VIP
11215 ogledov

Precej "beden" razlog, zakaj na poroki ni bilo Affleckovega brata

Jennifer Lopez
1/11
Profimedia
Jennifer Lopez in Ben Affleck sta si večno zvestobo obljubila še pred svati.

V soboto sta si usodni da še enkrat dahnila Jennifer Lopez in Ben Affleck. Prvo, bolj intimno poroko, sta imela pred tedni v Las Vegasu, tokrat pa sta priredila luksuzno slavje za prijatelje in družino, na Benovem 8 milijonov vrednem posestvu v Georgii. 

Par zagotovo ni varčeval pri prazniku njune ljubezni, saj je na svojo priložnost čakal kar 20 let. Rdeča nit slavja je bila bela barva, tako golobčka kot tudi vsi svatje so nosili bela slavnostna oblačila, do oltarja je vodila bela preproga, tudi prostor za slavje, klavir in cvetje je zaznamovala nedolžna belina.

Jennifer si je nadela poročno obleko s podpisom Ralpha Laurena, poročil pa ju je slavni motivacijski guru Jay Shetty. Kot poročajo ameriški mediji, so bili med svati tudi številni zvezdniki. Dolgoletni Affleckov prijatelj, igralec Matt Damon in njegova žena Luciana, režiser Kevin Smith, igralec Jason Mewes in hollywoodski iskalec talentov Patrick Whitesell. 

Na poroki so bili tudi vsi njuni otroci, manjkal pa je Benov brat Casey Affleck in tudi Benova bivša žena, igralka Jennifer Gartner, s katero sta po ločitvi ohranila prijateljski odnos. Precej beden pa je izgovor, zakaj na poroki ni bilo Benovega brata. Ko so ga paparaci v času slavja ujeli v Los Angelesu, jim je na vprašanje, zakaj ga ni na poroki, zamomljal nekaj v smislu, da ima boljše delo. Njegov tiskovni predstavnik je kasneje povedal, da se Casey poroke ni udeležil zaradi starševskih obveznosti. 

To pa ni bila edina drama pred slavjem. V petek je na prizorišče pripeljal rešilni avtomobil, saj si je Benova mama tik pred poroko močno poškodovala pri padcu močno poškodovala nogo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice