Magazin > VIP
19785 ogledov

J.Lo: Zato njen nekdanji mož ne verjame, da bo zakon z Affleckom večen

Ojani Noa, jennifer lopez Profimedia
Tudi njemu je obljubila večno ljubezen ...

Ben Affleck in Jennifer Lopez sta v sedmih nebesih. Hitri poroki v Las Vegasu so sledili romantični medeni tedni v Parizu, kjer so par na vsakem koraku spremljali fotografi. Ben Affleck sicer še nikoli ni gledal tako kislo kot v Parizu. Fotografije so TUKAJ. Igralec je na ladnjici celo zaspal

Pred Benom pa je J.Lo večno zvestobo obljubila Ojaniju Noi, natakarju, ki ga je spoznala v restavraciji. Noa, ki je igralkin prvi mož, želi mladoporočencema vse najlepše, pravi pa tudi, da ni prepričan, da bo zakon trajal večno ... "Jen ljubi občutek zaljubljenosti. Zaročena je bila že šestkrat," je Noa povedal v pogovoru z Daily Mailom. "Bil sem njen prvi soprog. Rekla mi je, da sem ljubezen njenega življenja. Ko sva na poročno noč ležala v postelji, je dahnila, da bova ostala skupaj do konca življenja," je še razkril. Zakon je trajal le eno leto. Tri leta pozneje je Jennifer spet stopila pred oltar. Večno zvestobo je leta 2001 obljubila plesalcu Chrisu Juddu. Ta zakon je trajal dve leti. Leta 2004 pa je poskusila še v tretje. Zakon s pevcem Marcom Anthonyjem je trajal deset let. 

Noa je prepričan, da bi bila z Jen še poročena, če se v njuno življenje ne bi vmešavali "paraziti", ki živijo od slavnih. "Veliko je bilo trenutkov, ko sem se počutil kot gospod Pepelka," je še dejal 48-letnik, ki se danes preživlja kot trener fitnesa. 

Zvezdničin nekdanji soprog je potreboval več let, da je propadli zakon prebolel. "Želel sem se umakniti in živeti svoje življenje. Ko sem videl, da se je poročila z Benom, ki je dober moški, so se čustva vrnila," je še priznal. Četudi je navdušen nad Benom, pa dvomi, da bo zakon trajal večno. "Ona je nekdo, ki se bo sedemkrat ali osemkrat poročil. Ne morem si predstavljati, da bi se kdaj ustalila z eno osebo," je še povedal. 

 

Komentarjev 1
  • Ruth_Fortier 11:05 02.avgust 2022.

    Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače za 3 ure dela na dan...glej več informacij ........>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦