Magazin > VIP
33193 ogledov

To si je Špela Močnik privoščila po poroki, čaka pa jo še več!

Špela Močnik Instagram
Novopečeni nevesti Špeli Močnik je v zakonu najbolj všeč to ...

Priljubljena voditeljica oddaje Dobro jutro na TV Slovenija Špela Močnik je v začetku poletja dahnila usodni da. Za Močnikovo je to drugi zakon, a videti je, da je resnično rajski, tako kot njen novi priimek, odslej se namreč piše Močnik Paradiž. Voditeljica nam je razkrila, da si z možem poročnega potovanja še nista privoščila, sta se pa po veselm dogodku v dvoje razvajala v Londonu, kamor sta se odpravila na koncert Rolling Stonesov. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Močnik Paradiž (@spelamocnik)

"Poroka je bila na začetku poletja, ki je že tako lep čas. Čas dopustov, morja in preživljanja prostega časa. Kratek oddih v dvoje je res pasal, pa tudi želela sem si videti Rolling Stonse, saj ne vem, koliko turnej bodo še imeli. Prav poročno potovanje pa si bova privoščila v jeseni ali pozimi. Želja je veliko, od toplih krajev do Nove Zelandije.Vsekakor pa to ne bo poležavanje na plaži, ampak aktivne počitnice, saj poležavanja ne maram preveč," je razkrila Močnikova. Da res ni veliko pri miru, razkriva tudi njen Instagram in fotografije številnih aktivnosti, ki se jih loteva. Od kolesarjenja, ribolova, planinarjenja do morskih radosti na čolnu. 

Simpatična voditeljica pa je tudi razkrila, ali je sedaj, ko sta z dragim, s katerim imata kar 4 otroke, Močnikova enega iz prvega zakona, njen soprog pa tri, kaj drugače? "Ne, drugače ni, mi je pa všeč, da lahko rečem 'moj mož'. Partner se mi zdi tako poslovno, fant pa malce neobičajno pri štiridesetih, zato mi je sedaj prav luštno, da lahko rečem, da sem nekam šla z 'možem' ali da me je 'mož' kam peljal, čeprav sem ga tako nazivala že pred poroko," je za zurnal24.si še povedala Špela. 

Komentarjev 1
  • Avatar karjola
    karjola 09:02 23.avgust 2022.

    prej je bla močnik in zdej je polenta al žganec

Sorodne novice