Magazin > VIP
64442 ogledov

Znani Slovenec z nami delil ekskluzivne fotografije s poroke

Nika in Mark Vlahovič 1
1/4
osebni arhiv
Sin Mikija Vlahoviča, kitarista in vokalista skupine Victory, Mark, je 30. junija rekel oziroma boljše povedano zakričal: "Da!"

Mark Vlahovič se je s svojo izbranko Niko poročil civilno teden dni pred samo poročno zabavo, ki je bila kasneje v kraju Osp pri Črnem Kalu in je potekala v ožjem družinskem krogu. Na poroki so popili tudi vino, ki ga je ob rojstvu Marka podaril Markov stari oče, Miki pa je ob spremljavi kitare odpel pesem Metulj, ki jo je posvetil preminulemu očetu. "Bilo je ganljivo. Oče mi je ob rojstvu Marka podaril steklenico vina in dejal, da naj jo odpremo, ko se bo Mark poročil. In to smo tudi storili. Na poročni zabavi sem zapel tudi pesem Metulj, ki sem jo napisal in posvetil svojemu preminulemu očetu," je raskril Miki.


In kakšne napotke je ob tej priložnosti Miki dal svojemu sinu? "Imel sem govor in glede na to, da smo vsi v družini bolj čustveni, smo jokali vsi. V govoru sem sinu posredoval nekaj življenjskih nasvetov in le upam lahko, da jih bo morda tudi upošteval. Vse skupaj je potekalo zelo čustveno, ganljivo, a hkrati na zelo lep in nepozabni način."

Sorodne novice