Magazin > VIP
31781 ogledov

Švab objavil poročni fotografiji, poglejte njegovo lepo nevesto!

Modrijani Žurnal24 main
Harmonikar narodnozabavne skupine Modrijani je v soboto obljubil večno zvestobo Petri Mesarič, s katero imata dva otroka.

Kot smo poročali, je bila ta sobota za člane skupine Modrijani, še zlasti pa za Roka Švaba, poseben dan. Harmonikar je namreč večno zvestobo obljubil mami svojih dveh otrok, Petri Mesarič. Par je sedaj objavil še dve novi poročni fotografiji, ki sta bili posneti na gradu. 

Sreča paru že leta sije iz oči ... "Rok je zlat partner in ati! Med moškimi ne poznam takšnega, ki bi tako rad bil vsako minuto ob svojih najbližjih. Ničesar mu ni problem in je izredno pozoren, odgovoren in zelo zelo rad doma. Rok je partner in ati v pravem pomenu in se zaveda obeh vlog. Zgled je lahko marsikateremu moškemu v današnjem času!" je Petra pred rojstvom hčerke zaupala reviji Lady.

Blaž Švab, Rokov bratranec, pa je nam pred kratkim razkril, da so vsi Modrijani svoje izbranke spoznali na nastopih. Več nam je povedal tudi o življenju s svojo srčno damo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.