Ta moški se počuti krivega za smrt slavnega kuharja

Foto: Profimedia
Rino Barillari obžaluje, da je prodal fotografije, na katerih igralka Asia Argento pleše s francoskim novinarjem Hugom Clementom.
Oglej si celoten članek

Anthony Bourdain je pet dni po objavi romantičnih fotografij svoje partnerice Asie Argento v objemu drugega moškega, francoskega novinarja Huga Clementa, storil samomor. Mnogi so zato krivdo za kuharjevo smrt pripisali Argento, saj menijo, da je kuharja, ki je priznal, da ima depresijo, čez rob pahnila njena nezvestoba. Zvezdnica Rose McGowan je v odprtem pismu razložila, da to ni res in namignila, da sta imela odprto razmerje.

Magazin Za zvezdnikovo smrt krivijo njegovo dekle in te fotografije

Foto: Profimedia asia argento

Kakor koli že, paparacu, ki je v Rimu posnel fotografije, je žal, da jih je prodal reviji Chi. "Če bi vedel, bi nehal. Fotografija ni vredna življenja. Če je ta posnetek kriv za samomor … Trpel bi," je povedal Rino Barillari in dodal, da ga je igralka, ko je opazila, da ju je ujel v objektiv, prosila, naj fotografije izbriše, a tega ni storil.

Asio Argento in Huga Clementa je v Rimu posnel še en fotograf, a jih je po Bourdainovi smrti umaknil s tržišča. 

tragično Anthony Bourdain: So bile njegove sanje preroške?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.