Magazin > VIP
3883 ogledov

Ta moški se počuti krivega za smrt slavnega kuharja

anthony bourdain, asia argento
Rino Barillari obžaluje, da je prodal fotografije, na katerih igralka Asia Argento pleše s francoskim novinarjem Hugom Clementom.

Anthony Bourdain je pet dni po objavi romantičnih fotografij svoje partnerice Asie Argento v objemu drugega moškega, francoskega novinarja Huga Clementa, storil samomor. Mnogi so zato krivdo za kuharjevo smrt pripisali Argento, saj menijo, da je kuharja, ki je priznal, da ima depresijo, čez rob pahnila njena nezvestoba. Zvezdnica Rose McGowan je v odprtem pismu razložila, da to ni res in namignila, da sta imela odprto razmerje.

asia argento Magazin Za zvezdnikovo smrt krivijo njegovo dekle in te fotografije

asia argento | Avtor: Profimedia Profimedia


Kakor koli že, paparacu, ki je v Rimu posnel fotografije, je žal, da jih je prodal reviji Chi. "Če bi vedel, bi nehal. Fotografija ni vredna življenja. Če je ta posnetek kriv za samomor … Trpel bi," je povedal Rino Barillari in dodal, da ga je igralka, ko je opazila, da ju je ujel v objektiv, prosila, naj fotografije izbriše, a tega ni storil.

Asio Argento in Huga Clementa je v Rimu posnel še en fotograf, a jih je po Bourdainovi smrti umaknil s tržišča. 

anthony bourdain tragično Magazin Anthony Bourdain: So bile njegove sanje preroške?
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.