Magazin > VIP
34617 ogledov

Za zvezdnikovo smrt krivijo njegovo dekle in te fotografije

asia argento
1/3
Le nekaj dni pred smrtjo so v javnost pricurljale kočljive fotografije.

Slavni kuhar Anthony Bourdain, ki si je v petek vzel življenje, je bil zadnji dve leti v zvezi z igralko Asio Argento. Le nekaj dni pred njegovo smrtjo so v javnost prišle fotografije iz Rima, na katerih je igralka v družbi francoskega novinarja Huga Clementa. Parček se je zaljubljeno sprehajal po ulicah italijanske prestolnice.

asia argento | Avtor: Profimedia Profimedia

Uporabniki spleta, ki so prepričani, da so tudi te fotografije vplivale na kuharjevo odločitev, da konča svoje življenje, so Asio začeli napadati. V bran ji je stopila igralka Rose McGowan, ki je napisala odprto pismo. Rose pravi, da sta se Anthony in Asia ljubila "brez omejitev, ki so značilne za tradicionalne zveze“. "Asia je svobodna ptica, tako kot je to bil tudi Anthony. /.../ Od mnogih ljudi sem slišala, da sta bili zadnji dve leti, ki jih je preživel z Asio, med najlepšimi v njegovem življenju in to bi nam moralo biti v tolažbo." Rose je poleg tega še poudarila, da v takšnih tragičnih primerih ne bi smeli nikoli kriviti partnerja, še zlasti, če je oseba trpela za duševnimi težavami.

anthony bourdain tragično Magazin Anthony Bourdain: So bile njegove sanje preroške?
Komentarjev 10
  • miki1234 13:50 12.junij 2018.

    noro, kako se nekaterim dedcem zblodi na stara leta... a je res pričakoval od pol mlajše da je z njim zaradi ljubezni ?

  • kapibara 13:25 12.junij 2018.

    Kolk je bila razlika v letih, pa tudi kilometrina med snemanji, ter čas odsotnosti.. kar je on sam navedel, kot vzrok ločitve , od prve žene..

  • mph 12:11 12.junij 2018.

    Za samomor je kriv vsak sam.