Tako je gledal Harry, ko je prispel do Westminstrske opatije

Foto: Profimedia kronanje Foto: Profimedia kronanje Foto: Profimedia kornanje Foto: Profimedia kornanje Foto: Profimedia kornanje Foto: Profimedia kornanje
Vojvoda je prišel v družbi strica in sestričen.
Oglej si celoten članek

Dolgo se je ugibalo, ali se bo vojvoda Sussexa sploh udeležil kronanja, a temu dogodku se preprosto ni smel izogniti. V ZDA pa je ostala njegova soproga Meghan, menda zato, ker danes rojstni dan praznuje mali Archie. Govori pa se, da je dvor zavrnil njene želje.  

Harry je v Westminstrsko opatijo prispel v družbi svojih sestričen, Eugenie in Beatrice. Nedavne izdaje, ki so jo posneli paparaci, jima očitno ni zameril. Z njimi je v cerkev vstopil tudi princ Andrew. Pred opatijo je Harry bolj mrko gledal v svet, a se je njegov obraz po vstopu v veličastno cerkev hitro razjasnil. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:19 6. Maj 2023.

    Tako z Herryjem ne bi smeli početi, če bi bilo kaj kraljevskega v njih..Lahko se je kazati v blišču in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.