Magazin > VIP
14861 ogledov

Nož v srce: Te fotografije so Harryja in Meghan zagotovo zabolele

Piers Morgan, beatrice
1/3
Profimedia
Objem za sovražnika.

Voditelj Piers Morgan velja za ostrega kritika Meghan Markle, ki jo je sicer nekoč zelo cenil. Kaj ji je zameril, si lahko preberete TUKAJ. Harryjevi sestrični Beatrice in Eugenie pa se s pobeglima članoma kraljeve družine odlično razumeta. Še zlasti Eugenie, ki velja za Harryjevo zaupnico. Para sta si tako blizu, da je hči princa Andrewa nekaj časa razmišljala celo o selitvi v ZDA, kjer je Harry za njeno družino že zbiral nepremičninske ponudbe.

Nedavno pa so paparaci v Londonu naleteli na zanimiv prizor. Pred neko gostilno so namreč videli Morgana in Beatrice, ki sta se poslovila z objemom. Tam je bila tudi Eugenie, ki je lokal zapustila nekaj minut pred sestro. Kot pišejo mediji, sta se sestri York tistega popoldneva podružili z Morganom in pevcem Jamesom Bluntom ter njegovo ženo.

Anonimni vir je za OK! povedal, da sta bila zakonca Sussex nad posnetki presenečena. "Po vsem, kar je Piers o njima izustil, še zlasti o Meghan, ki jo je celo žalil, je par ta izdaja presenetila. Zanimivo bo videti, kako se bo Harry do sestričen obnašal, ko ju bo srečal na kronanju."

Harryjevi sestrični imata menda čisto vest. Razmišljata celo o tem, da bi Piersu dali intervju. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.