Tako je izgledala prva zabava v Baru

Foto: Saša Despot bar show Foto: Saša Despot bar show Foto: Saša Despot bar show Foto: Saša Despot bar show Foto: Saša Despot bar show Foto: Saša Despot bar show Foto: Žurnal24 Bar Foto: Saša Despot bar show Foto: Saša Despot bar show Foto: Saša Despot bar show Foto: Saša Despot bar show Foto: Saša Despot bar show Foto: Saša Despot bar show Foto: Saša Despot bar show Foto: Saša Despot bar show Foto: Saša Despot bar show Foto: Saša Despot bar show Foto: Saša Despot bar show Foto: Saša Despot bar show Foto: Saša Despot bar show Foto: Saša Despot bar show Foto: Saša Despot bar show Foto: Saša Despot bar show Foto: Saša Despot bar show
Izbranci in predstavniki medijev smo se že lahko zabavali v Baru.
Oglej si celoten članek

Planetovci so nam razkazali, kje bo potekal najbolj žurerski resničnostni šov te jeseni, Bar. Pokazali so nam tako lokal kot stanovanje, kjer bodo tri mesece živeli in delali Barovci. Lokal se nahaja v centru Ljubljane, stanovanje pa tik ob lokalu, tako da bodo Barovci v službo lahko hodili v copatih. 

Magazin Jasna Kuljaj: Jeseni jo bomo ponovno gledali

Producenti pravijo, da se je konkurenca odločila za reciklažo že znanih resničnostnih zvezdnikov, njihov cilj pa je, da bodo ustvarili nove. Med udeleženci si ne želijo le prepirov in vročih avantur, temveč bodo spodbujali tudi prijateljstvo, složnost in čut do sočloveka.

Magazin Se Pop TV in Planet TV v novi sezoni igrata vojno prestiža?

Planetovci so svoje goste z izbrano pijačo in hrano postregli kot se šika, za zabavo je poskrbel hišni band, prisotni pa sta bili tudi voditeljski zvezdi šova Jasna Kuljaj in Domen Kumer, ki se bo tokrat prvič preizkusil v voditeljski vlogi. V Bar pa se kljub vsemu le vrača en star obraz, in sicer Emi Nikočević. V kakšni vlogi, za enkrat ostaja še skrivnost, dobro obveščeni viri pa pravijo, da bo Emi letos v vlogi bar managerja.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:24 30. Avgust 2018.

    Google je plačal vsako uro dela na spletu od 150 do 250 evrov. Prejel sem prvi mesec 23795 € in ...

  • 14:24 30. Avgust 2018.

    čisto poneumljanje... ena večjih bedarij za katero bi mi bilo škoda vsake sekunde...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.