Tako jih je Diana na neki zabavi napela Charlesu in Camilli

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Med zabavo ji je počil film.
Oglej si celoten članek

Princ Charles in princesa Diana sta si večno zvestobo obljubila leta 1981, čeprav je princ ljubil drugo ... Da ni edina ženska v njegovem življenju, je bilo mladi Diani zelo hitro jasno. Kako težko ji je bilo, je leta 1995 povedala v intervjuju za BBC. "V tem zakonu smo bili trije," je žalostno poročala.

Tudi Charles je vedel, da njegova soproga ni slepa in da se zaveda, da skače čez plot, a prestolonasledniku je bilo to popolnoma vseeno. Dianin nekdanji varnostnik Ken Wharfe se dobro spominja zabave, na kateri je Diani počil film. Princesa naj bi takrat spoznala, da je njenega zakona konec.

Zabavo je priredila Camillina sestra Annabel Elliot. Gostje naj bi ostali odprtih ust, ko so videli, da je Charlesa na dogodek pospremila žena. Konec koncev je bil dom Elliotove pol Camillinih prijateljev ...  

Magazin "Diano bi bilo sram" Magazin Strah: Tega si Diana ni upala vprašati kraljice

Za oddajo Lorraine je varnostnik povedal, da je sedel v kuhinji, ko je do njega prišla Diana in ga prosila, naj mu pomaga poiskati Charlesa in Camillo. Našla sta ju v kleti in zmotila njun pogovor. "Prosim, ne ravnaj z mano kot z idiotom. Vem, kaj se dogaja," naj bi princesa zabrusila dvojici. "Zame in zanjo je bil ta dogodek neverjeten. Mislim, da je šlo za enega pomembnejših trenutkov v njenem življenju. To je bil dokaz, da se približuje konec zakona," je povedal Wharfe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:18 6. Avgust 2022.

    Še zdaj se sprašujem, zakaj se je Diana sploh poročila s tem idiotom.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.