Tako Lea Sirk usklajuje družinsko življenje in evrovizijsko evforijo

Foto: Saša Despot Lea z možem in starši.
Foto: Saša Despot Lea z možem in starši.
Lea Sirk pravi, da neizmerno uživa v vsem dogajanju okoli Evrovizije, hkrati pa s solzami v očeh komaj čaka, da bo vse za njo in da se bo lahko spet posvetila svojima deklicama.
Oglej si celoten članek

Lea Sirk je te dni že v Lizboni, kjer se pripravlja na predizbor za pesem Evrovizije, ki bo potekal prihodnji teden, finale pa naslednjo soboto. Da neskončno uživa v vsem dogajanju, je že izdala na novinarski konferenci, hkrati pa že močno pogreša le eno vlogo, in sicer materinsko. Ael in Sia pa sta z očkom in Leinim možem, glasbenim producentom Gabrom Radojevičem za nekaj dni mamici v podporo odpotovali tudi v Lizbono. 

Na vprašanje, kako Gaber spremlja vso evforijo okoli Lee, se je pošalil: "Moško ali žensko." Sicer pa za Radojeviča trenutni direndaj ni nič novega, saj pravi, da je to pač del življenja glasbenikov. "Ker sva oba v glasbi, sva že navajena tega, tako da enkrat eden drugič drugi malo več postori doma in se druži s puncama. Kot družina smo eno, kar je super. Pridejo seveda trenutki, ko moramo malo potrpeti, a je lepših trenutkov veliko več. Nihče od naju ni v redni službi, da bi naše življenje postalo monotono, pač pa poskušamo vsak trenutek živeti na polno. Punci ne razvajamo, pač pa predvsem smo, takšni kot smo," je izdal.

Tik pred odhodom Ne boste verjeli, kako je Leo Sirk podprla hčerkica!

Lein mož pa tudi na glas prizna, da je Lea res eden najbolj sončnih ljudi, kar jih pozna in da je pravi srečnež, da ga je oženila. "Zato sem se zaljubil, res mi je sekira padla globoko v med. To mi je tako veliko vodilo v življenju, marsikaj sem se naučil od nje," je še dodal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:18 5. Maj 2018.

    No sedaj pa delavke CSD na delo in po otroke?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.