Tako oblečena je Ula Furlan prišla na Fashion Week!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Tudi večna mladenka Ula Furlan odrašča in to v najlepšem možnem pomenu.
Oglej si celoten članek

Igralka, voditeljica, manekenka, kolumnistka in novinarka Ula Furlan je ena tistih lepotic, ki jim vsi zavidamo, saj si predstavljamo, da so že, ko zjutraj vstanejo iz postelje videti  božansko. Čeprav je Ula pred kamerami prava kameleonka, pa je v zasebnem življenju dolga leta prisegala na ulični stil, ki je lepo izrazil njeno pobalinsko naravo. A Ula ni le to in z odraščanjem si vedno bolj dovoli, da na dan privrejo tudi drugi odtenki njene osebnosti. Tako je na ljubljanskem tednu mode LJFW, ki je potekal v začetku tedna, navdušila z videzom, ki ga pri njej sicer nismo vajeni. V črni oprijeti usnjeni obleki in opaznim nakitom je bila videti kot kakšna sofisticirana domina. Ula pa tudi v zasebnem življenju kavbojke in teniske vedno bolj pogosto zamenja za pete in krilo. Kje se skriva razlog za nov stilski navdih?

Magazin Ljubljanski teden mode: Prva vrsta rezervirana za elito

"Z zrelostjo in leti odložiš ta večni najstniški boj s svetom. V letu 2018 poslušam vse kar žubori v meni, dovolim moji ženskosti, da privre na plano in postajam nežna, ranljiva, čuječa tudi navzven, ker se v svoji koži dobro počutim.  Obleke so le podaljšek tega, kar se skriva v nas. Stara sem 35, grem proti štiridesetem in si dovolim, da sem to, kar sem. Tudi navzven ter se ne skrivam več za uporniškim videzom. V srednji šoli in na faksu sem mislila, da mi uporniški videz in zabrita pričeska dajeta dodaten pogum in ostrino, sedaj pa vidim, da to, da si upam živeti na vso moč, pomeni, da vse svoje notranje nianse izrazim tudi navzven," nam je zaupala Ula, ki ima najboljši damski navdih kar v družini, mamo Mišo Molk: "Po mamini omari brskam že odkar mi je bilo pet let in se zakopavam v njene stilske izbire. Komaj čakam, da se bo česa naveličala in bo to priromalo v mojo omaro."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:31 9. November 2018.

    Iskanje bogatega jebca na napačen način. Je*i ga, glave in tistega v njej se pač ne da menjat, obleko pa. …

  • 09:36 9. November 2018.

    Kdo je ta kokoška ?

  • dd
    09:24 9. November 2018.

    Popolnoma neprimerna obleka, pa lahko pišete hvalo še in še. Takšna je primerna le za v disko.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.