Magazin > VIP
13410 ogledov

Tako oblečena je Ula Furlan prišla na Fashion Week!

Ula Furlan Instagram
Tudi večna mladenka Ula Furlan odrašča in to v najlepšem možnem pomenu.

Igralka, voditeljica, manekenka, kolumnistka in novinarka Ula Furlan je ena tistih lepotic, ki jim vsi zavidamo, saj si predstavljamo, da so že, ko zjutraj vstanejo iz postelje videti  božansko. Čeprav je Ula pred kamerami prava kameleonka, pa je v zasebnem življenju dolga leta prisegala na ulični stil, ki je lepo izrazil njeno pobalinsko naravo. A Ula ni le to in z odraščanjem si vedno bolj dovoli, da na dan privrejo tudi drugi odtenki njene osebnosti. Tako je na ljubljanskem tednu mode LJFW, ki je potekal v začetku tedna, navdušila z videzom, ki ga pri njej sicer nismo vajeni. V črni oprijeti usnjeni obleki in opaznim nakitom je bila videti kot kakšna sofisticirana domina. Ula pa tudi v zasebnem življenju kavbojke in teniske vedno bolj pogosto zamenja za pete in krilo. Kje se skriva razlog za nov stilski navdih?

LJFW 2018 Magazin Ljubljanski teden mode: Prva vrsta rezervirana za elito

"Z zrelostjo in leti odložiš ta večni najstniški boj s svetom. V letu 2018 poslušam vse kar žubori v meni, dovolim moji ženskosti, da privre na plano in postajam nežna, ranljiva, čuječa tudi navzven, ker se v svoji koži dobro počutim.  Obleke so le podaljšek tega, kar se skriva v nas. Stara sem 35, grem proti štiridesetem in si dovolim, da sem to, kar sem. Tudi navzven ter se ne skrivam več za uporniškim videzom. V srednji šoli in na faksu sem mislila, da mi uporniški videz in zabrita pričeska dajeta dodaten pogum in ostrino, sedaj pa vidim, da to, da si upam živeti na vso moč, pomeni, da vse svoje notranje nianse izrazim tudi navzven," nam je zaupala Ula, ki ima najboljši damski navdih kar v družini, mamo Mišo Molk: "Po mamini omari brskam že odkar mi je bilo pet let in se zakopavam v njene stilske izbire. Komaj čakam, da se bo česa naveličala in bo to priromalo v mojo omaro."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Highlights s prvega večera @ljfw . Hvala @lanareports , da si v meni prepoznala iskrivi duh in an eye for fashion, in me kot slovenski obraz angažirala, da na tem delu "naše regije", postanem ena in edina "la #moschino girl". Usnje, bleščiče, zlate verige in nekaj fino barvnega umetnega puha v viziji za @hm in s podpisom @itsjeremyscott. Lo vam. 👌⭐️😍 Hvala organizatorjem #ljfw , za vsakoletno angažiranost, organizacijo, in izpeljavo dogodka in platforme, kjer lahko ljubitelji mode v nekaj urah vsrkamo tisto, kar se je uspelo doma in širše ustvariti v pretekli sezoni in za prihajajoče leto. Pa hvala moja @barvish.si , da vedno najdeš čas za naju, za objem, posluh, obenem pa še za najhitrejši mejkap, ker sem vse dodatne minute izgubila s čakanjem na mejnem prehodu - in topli sendvič z mortadelo. Preobrazba iz brezličilnega dekliča v fashion lover žensko je pod tvojimi prsti vedno samo en velik success. ♥️💋 Se veselim nadaljevanja danes. Skuiiiziiič. Outfit: @itsjeremyscott / @moschino FOR @hm .. #hmoschino Mua: @barvish.si

A post shared by Ula Furlan (@ulaf) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

V jesensko barvnem listju in brodo odtenku šminke.. Sem našla namig na svežino v večerih .. in svojo jakno. Plašč od moje tete Tine, volneni karo dolgih rokavov, ki je ob namigu na hlad vedno eden izmed prvih kosov, ki ga pograbim ven z omare. Večletni spremljevalec, ki se je prvič družil z mano, ko sem za več kot pol leta Ljubljano zamenjala za Pariz. In slutit je, da še zmerej sanjari o Chanelu. Plašč sem v poslovilcu od poletja našla v dolgo neobiskanem sektorju "zima". Srečujem pa tudi svojo ženskost. Znala sem jo fino skrit. Nosit raje kavbojke, kot krila. Obut raje superge, kot visoke pete. Zabrit glavo ob straneh. Pozabit na dekliškost. Se lotit življenja in sebe, bolj na horuk, kao "po moško". Zdaj je ne želim več preglasiti le z raznobarvnimi outfiti, urbanim streetwearom, ki moje ženske energije ne izziva, ampak jo po Tom Boy-evsko, tako kot jo je na prvi štih zaslutit, potreplja v po rami in si misli je*eš. Veš, kaj - boli te. Zaropotaj, povej glasno, obuj superge, pofuraj lederco. Pa si kdaj paše privoščit bit baba. In se objemam tudi v tej različici. Mal dlje traja, da prištorkljam do centra, bistvo pa ni preveč drugačno. Razlika je le v tem, kako delam s sabo. MUA, Photo & Design: @classywhiteandgold Outfit: Me, Myself and Nika #streetwear #streetstyle #fall #design #streetfashion #woman #womanempowerment #check9429

A post shared by Ula Furlan (@ulaf) on

 

Komentarjev 5
 • sasquatch 15:31 09.november 2018.

  Iskanje bogatega jebca na napačen način. Je*i ga, glave in tistega v njej se pač ne da menjat, obleko pa. A jošk si še ni kupila?

 • Avatar Leon
  Leon 09:36 09.november 2018.

  Kdo je ta kokoška ?

 • dd 09:24 09.november 2018.

  Popolnoma neprimerna obleka, pa lahko pišete hvalo še in še. Takšna je primerna le za v disko.