Tako se bo Jelinčič branil pred vsiljivci

Foto: Mediaspeed zmago jelinčič plemeniti
Zmaga Jelinčiča ne skrbi, da cela Slovenija ve, kje se nahaja njegova luksuzna primorska vila.
Oglej si celoten članek

Nekdanji poslanec, ki se ponovno pripravlja na preboj v parlament, Zmago Jelinčič Plemeniti je v svojih izjavah vedno precej neposreden. Tako tudi na vprašanje, ali ga ne skrbi, da cela Slovenija ve, kje se nahaja njegova vila, v katero se bo z družino preselil še letos, kot iz topa izstreli odgovor.

"Za družino in otroke bi naredil čisto vse. Seveda bi jih branil, zato je bolje, da se me nepridipravi izogibajo. Je pa v Sloveniji vse  to zmešano. Na koncu te lahko toži še lopov, ki si je v tvoji hiši zlomil nogo. Narobe svet, da ne omenjam vseh, ki so pokradli milijone in niso dobili nobene kazni, nekoga drugega pa preganjajo, a je ukradel le sendvič," pravi Jelinčič, ki se ga nepridipravi lahko resno bojijo, saj obvlada rokovanje z orožjem, katerega tudi lastnik je, a le kot zbiratelj, dovoljenja za nošenje orožja namreč nima.

Se končno selijo? To se dogaja z Jelinčičevo luksuzno vilo

Po kazenskem zakoniku dejanje, ki je storjeno v silobranu res ni protipravno, a to še zdaleč ne pomeni, da lahko nepridiprava, ki vam vdre v stanovanje poškodujete in ostanete nekaznovani. Silobran je namreč obramba, ki je nujno potrebna, da storilec od sebe ali koga drugega odvrne istočasen protipraven napad. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 23:57 24. Januar 2018.

    Komentar na ode. Spet so zraven prfuknjeni advokati, ki sploh ne razumejo stvarnosti. Saj ga nisi ugrabil v svojo hišo. …

  • 20:13 24. Januar 2018.

    "Za družino in otroke bi naredil čisto vse. Seveda bi jih branil, zato je bolje, da se me nepridipravi izogibajo. …

  • ode
    18:01 24. Januar 2018.

    Tako je. Če zalotiš lopova v svoji hiši in ga poškoduješ ali mu onemogočiš pobeg, kar se šteje kot ugrabitev …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.