Tako strastno Cvikl še vedno zgrabi svojo Jerco!

Foto: Jerca Legan Cvikl Mediaspeed Foto: Jerca Legan Cvikl Mediaspeed Foto: Jerca Legan Cvikl Mediaspeed Foto: Jerca Legan Cvikl Mediaspeed Foto: Jerca Legan Cvikl Mediaspeed Foto: Mediaspeed Erazem B. Pintar Foto: Jerca Legan Cvikl Mediaspeed
Zakonca tudi desetletje po poroki ne morata dolgo držati rok drug od drugega.
Oglej si celoten članek

Člani kluba Rotary so se v soboto zavrteli na že tridesetem dobrodelnem plesu, na katerem so zbirali denar za štipendije štipendije, ki vsako leto omogočijo nadarjenim študentom uresničevanje njihovih akademskih in življenjskim ciljev. V Grand hotelu Union se je vrtelo tudi nekaj znanih parov, med njimi radijski in televizijski voditelj Boštjan Romih z ženo, podjetnik Erazem B. Pintar s partnerko in zakonca Legan Cvikl, ki sta dokazala, da tudi po skoraj desetih letih zakona iskrice še vedno močno preskakujejo. 

Magazin Zakonca Cvikl živita ločeno

Jerica Legan Cvikl nam je sicer že večkrat zaupala, da se za svoj zakon s soprogom Milanom redno trudita, najraje tako, da si vzameta čas zase in skupne dejavnosti ali izlete. Kako sta se vrtela po plesnem parketu in v kaj so se odele naše estradnice, si poglejte v galeriji. 

Podjetna Cviklova na Bledu obnavlja vilo za petične goste

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:41 5. Februar 2019.

    Kdo je ta Cvikl?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.