Tako vročo ženo ima naš radijski voditelj!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Poletje je čas, ko svoje ženske atribute ne le na plaži, temveč tudi na Instagramu, na ogled postavijo številne znane Slovenke …
Oglej si celoten članek

Antea Bitenc, televizijska urednica, igralka in pevka, sicer pa žena radijskega voditelj Uroša Bitenca, je to poletje temperaturo dvignila s seksi fotografijo na konju, kjer so pozornost vzbudile tudi njene pokončne bradavičke. Vroča, ni kaj!

Nika Ambrožič Urbas, sodnica v šovu Zvezde Plešejo, je prava paša za oči, tako oblečena, kot tudi v kopalkah. Nika je vedno urejena kot iz škatlice, v to vložili tudi veliko truda in časa, zato takšni rezultati niso naključje. Kakšna postava!

Alya, ena naših najbolj energičnih pevk, je letos dopolnila 38 pomladi, njeno telo pa je še vedno ostalo v njenih dvajsetih. Sicer pa pevka v kopalke ne skoči le poleti, saj si je pred leti svoj drugi dom ustvarila v Dalmaciji.

Nekdanja miss Slovenije, ki danes kot stilistka oblači številne znane Slovence, Metka Albreht, pri 45-ih ni s tega planeta. Zagrizena športnica, ki rada teče in plava že na vse zgodaj, rezultate rada pokaže s fotografijami v kopalkah. Kapo dol!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 09:45 27. Julij 2021.

    Zdaj bo Google za spletno delo od doma plačeval od 25.000 do 30.000 dolarjev na mesec.Z mojo zadnjo mesečno spletno …

  • 07:57 25. Julij 2021.

    kako opraviti z negativnimi ljudmi - nasmeješ se - in greš dalje - kot da je dr. ek na cesti …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.