Tekmovalec Kmetije žrtev družinskega nasilja

Foto: Voyo/ zurnal24.si
Foto: Voyo/ zurnal24.si
Razkril svojo težko preteklost.
Oglej si celoten članek

Nik, tekmovalec resničnostnega šova Kmetija, je v nedavni oddaji razkril, da ima za seboj težko otroštvo. S cmokom v grlu je povedal, da svojo mamo, s katero sta preživela veliko težkih trenutkov, izjemno spoštuje, očeta pa ni videl že deset let. "Slišati nočem zanj, ker je tepel mojo mami, zapadel v alkohol in grdo obnašal tudi do mene," je povedal, a dodal, da je imel zlata vrednega očima. "Zato ga imam tako rad, on me je vzel za svojega in to res zelo cenim. Skupaj z mami sta me dvignila v takega fanta, kot sem. Vzgojila sta me in pripeljala na pravo pot. Mogoče sem zato tak, da se borim do konca. To bom dokazal tudi tu, dal vse od sebe," je povedal.

Magazin Kmetija: To je resnica o Aneti in Niku

Prav tako pa je Nik v slabih odnosih tudi s svojo sestro, zato večkrat reče, da je edinec. "Udarila je mojo mami, se grdo obnašala do mene, ista je kot moj biološki oče. Ko je imela otroka, je prepovedala stike, zato sem mami rekel, da bom tudi jaz imel otroke, da bo lahko vse, česar ni mogla doživeti z njenimi otroki, doživela z mojimi in ona to ve," je povedal s solzami v očeh. 

Foto: Voyo/ zurnal24.si Nik Triler

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:15 28. November 2018.

    Mogoce pa je kriv njun predolg gobec.

  • 11:10 28. November 2018.

    Kaj je to zaena cmeronje? Vsak reality show, o katerem pišete, ima več ljudi, ki za svoje zavoženo odraslo (!) …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.