Tekmovalec zasikal Jezeršku: "Pardon, samo tega mi ne rabiš govoriti"

Foto: Voyo/ zurnal24.si
Foto: Voyo/ zurnal24.si
Tekmovalec Masterchefa z enim stavkom utišal sodnika Luko Jezerška.
Oglej si celoten članek

Siniša se med pripravo torte iz rdeče pese ni dal sprovocirati Luki Jezeršku. "Leon, Gašper, Alja, Sinke in Žan, malo gor poglejte! Lahko, da je to vaš zadnji pogled na balkon v MasterChefu četrte sezone," je pripomnil Luka, a ga je Siniša dobesedno utišal: "Luka, pardon, samo tega mi ne rabiš govoriti, ker zdajle tega ne rabim. Hvala … Ker se trudim, da ti bo dobro." Luka je le začudeno pogledal, sotekmovalci pa so se tej predrznosti smejali in čudili hkrati. "Ti si nor," je pripomnil Žan.

Magazin Kaj se zgodi s hrano, ki jo skuhajo v MasterChefu?

Siniša je kasneje pojasnil: "Sinke, kadar je v elementu, zna izpasti tudi dosti arogantno, sicer s tem ne mislim nič slabega, ampak enostavno, ko sem v svojem momentu, delam, imam plan do sekunde natempiran in vsak človek me lahko vrže s tira in se mu ne pustim."

Magazin MasterChef: Aljo gledalci pribili na križ

Kljub temu da je bil Luka presenečen, pa reakcije ni vzel kot slabo. "Mislim, da me res še nihče ni 'utišal' na ta način. Ampak razumem tudi to reakcijo, saj so tekmovalci med izzivom pod velikim pritiskom, ko pa gre za izločitveni test, je tega adrenalina še veliko več. Siniša je pa tako ali tako veteran izločitvenih testov in verjetno je imel tisti trenutek dovolj podobnih vprašanj, ki so stalnice na izločitvene," je povedal.

Foto: Pop TV Siniša Vasiljević

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.