The Biggest Loser: Henrikovo obnašanje je na trenutke res srhljivo

Foto: Planet TV Henrik Lutz Foto: Planet TV Henrik Lutz Foto: Planet TV Henrik Lutz Foto: Planet TV Henrik Lutz Foto: Planet TV Henrik Lutz
Ni mogel umakniti svojega pogleda.
Oglej si celoten članek

Henrik je očitno več kot zadovoljen, da je premagal Kristjana in ostal v hiši, saj je tako lahko veliko bližje svoji simpatiji Indiri. Plavolaska ga sicer že od začetka šova ne prenaša najbolje, a zdelo se je, da se je Henrik umiril in da sta se bolje razumela. A očitno temu ni tako. Indira je potožila, da ji Henrik nenehno sledi, da jo opazuje in ji govori, kje vse jo bo 'zgrabil'. Henrik ji namreč nenehno sledi, jo opazuje in ji laska, kako zelo mu je všeč. Sledi ji in jo opazuje pri vsaki stvari, ki jo dela, pa naj bo to ličenje ali pisanje spiska za v trgovino.

Foto: Planet TV Indira Ekić "Indira je ženska, ki sem si jo vedno želel. Taka vesela, sangvenična ženska, vedno dobre volje, čustvena, ne skriva svojih čustev, to mi je všeč pri ženski. Zagotovo me indira zdaj bolj pali, ko je shujšala, to je brez dvoma," je v izjavi povedal Henrik in dodal: "Indiro imam rad in mi je zelo všeč, je privlačna in moja čustva do nje se niso spremenila od začetka šova. Indiro moje opazke zelo motijo, a tega ne delam, ker bi hotel biti zloben, to pride spontano."

Indira je povedala, da njegove opazke in obnašanje skuša ignorirati, a pravi, da preprosto ne ve več, kaj naj naredi, da bi Henrik nehal: "Tako moč ima, da ti gre enostavno na bruhanje. Ko me samo pogleda. Ne more iti mimo mene, ne da bi rekel, da me bo zgrabil za joške, da me bo zgrabil za rit. Pa pride v mojo sobo in se uleže na mojo posteljo. Vem, da sem na začetku oddaje rekla, da je 'psihič', ampak zdaj isto mislim. Vsak dan je hujše. Ni normalen in pri tem vztrajam!"

Magazin Ljubezen v The Biggest Loser: Ujela ju je kamera!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.