The Biggest Loser: Je za Gajino bolezen kriva ljubezen?

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Po vseh težavah in preiskavah, kdo bi si mislil!?
Oglej si celoten članek

Najprej urgenca, nato morebitna nosečnost, na koncu pa se je izkazalo, da so Gajine težave psihosomatskega izvora. Ko so po dodatnih preiskavah izključili nevarne bolezni, ji je zdravnik sporočil: "Težave pri ljudeh, sploh kar se tiče želodca, so pogosto psihosomatskega vzroka. Tako je, kot kaže, tudi v tem primeru. Pomlad je in tudi ljubezen gre skozi želodec."  

Bi bil za Gajine težave lahko kriv Gregor? Golobčka sta si odkrito naklonjena, Grega pa se je po Gajinem prihodu iz bolnišnice prostovoljno odločil, da se preseli v njeno sobo in ji dela družbo. Gajo je to vidno ganilo, kar je povedala tudi v kamero, sploh ker se je za tako prijazno gesto odločil sam.

Svetlolasa tekmovalka bo lahko tako še naprej topila kilograme v šovu. Sicer pa je Gajina rdeča ekipa ta teden pri izzivu pogrnila, saj je šla zmaga na kolesarskem izzivu prvič v sezoni v roke modrih in trenerja Jana, ki so prekolesarili dobri 14 kilometrov več kot Natašina rdeča skupina.

Magazin Na Planet TV bo hujšala mama dveh znanih Slovenk

The Biggest Loser Kar dva tekmovalca potrebovala pomoč, Nataša v solzah!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.