The Biggest Loser: Pravijo, da je Andrej v fitnesu pravi Casanova!

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Očitno je nekomu stopil na žulj.
Oglej si celoten članek

Osebni trener in komentator v oddaji Od težaka do junaka, ki spremlja šov The Biggest Loser, Andrej Milutinovič naj ne bi imel takšnega ljubezenskega življenja, kot pravi. Prejšnji teden je namreč povedal, da je imel le dve resni punci, ki jih je spoznal v fitnesu, a oglasilo se nam je več deklet, ki pravijo, da temu ni tako in da naj bi bil Andrej v fitnes centru, kjer trenira, znan kot pravi Casanova, ki novo zvezo začne, še preden konča staro. 

Magazin The Biggest Loser: Komentator šova ujel bivše dekle znanega glasbenika

Izvedeli smo, da naj bi v fitnesu ujel več kot dve dekleti, ki so bile njegove stranke, viri pa tudi trdijo, da naj bi bil Andrej že večkrat  v podvojenih zvezah in s tem izdal nekaj deklet. Pravijo, da naj bi tudi zvezo s sedanjo punco Patricijo, ki je nekdanje dekle reparja Trkaja, začel, ko je bil še v zvezi z drugo.

Magazin Nataša Gorenc: "Nekdanjemu možu sem še danes hvaležna"

Kaj pa na vse to pravi Andrej? "Vsako dekle, s katero sem kadarkoli bil, ni bila moja partnerka. Star sem 36 let in ne bom rekel, da nisem nobene prizadel ali razočaral, kdaj tudi kakšno zavrnil. Sigurno sem že storil kakšno napako, a nikoli ne namenoma in zanalašč. Zagotovo ni človeka, ki ni nikoli nikogar prizadel. Kot sem že povedal, resni zvezi sem imel samo dve, z obema sem tudi živel, podvojenih zvez pa nisem imel," je povedal. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:24 18. Marec 2019.

    večkrat v podojenih zvezah -> đizs ...

  • 09:03 18. Marec 2019.

    Bolj kot "stopil na žulj" bi rekla, da je očitno nekdo nesrečno zaljubljen in ga skuša blatiti v javnosti. Girl, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.