Magazin > VIP
9303 ogledov

The Biggest Loser: Komentator šova ujel bivše dekle znanega glasbenika

Andrej Milutinovič Planet TV
Andrej Milutinovič, osebni trener in komentator v oddaji Od težaka do junaka, ki spremlja šov The Biggest Loser, je ujel dekle, ki je nekoč srce in rjuhe grela našemu zelo priljubljenemu glasbeniku, skupaj pa imata tudi štiriletno hčerko.

Andrej Milutinovič je pred kratkim priznal, da je dokaj sveže zaljubljen, ni pa povedal, da je njegova Patricija nekdanje dekle priljubljenega raperja Trkaja, s katerim ima tudi štiriletno hči. "Drži. Spoznala sva se v fitnesu, jaz sem imel za seboj turbolentno zvezo, ona večletno zvezo, drug drugemu sva bila v oporo in skozi treninge zgradila prijateljstvo, ki je počasi preraslo v nekaj več. Počasi, brez pritiskov," je priznal Andrej, ki pravi, da se zelo dobro razume tudi s Patricijino hčerko: "Vidim jo večkrat na teden, razumeva se zelo dobro, tako da ni nobenih težav in je zaenkrat vse v najlepšem redu."

Pa si Andrej in Patricija želita tudi svojih otrok? "Je še prezgodaj, niti ni minilo še toliko časa, skupaj sva šele od lanskega poletja, tako da sam ne bom nikamor pritiskal. Zaenkrat sva srečna, smo srečni, kaj bo prinesla prihodnost, pa se pustimo presenetit," pravi. 

Patricija sicer ni prvo dekle, ki jo je Andrej spoznal kot svojo stranko, kasneje pa so se vnele iskrice. "Ker sem cele dneve v fitnesu, bi težko katero spoznal kje drugje. Tudi prejšnje dekle sem spoznal v fitnesu, to pa sta tudi edini resni zvezi, ki sem ju imel," je priznal. 

Trkaj. piknik Zvezde pod klobuki, | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice